lördag 25 februari 2012

Månadens mönster - Februari

Denna månaden är det mina Graziela-tyger som står i fokus. Ettan, tvåan och femman är nytillverkade. Trean och fyran har jag bytt till mig och det är bara två småbitar som jag knappt klarar av att sätta saxen i. Känns dilemmat igen? : )

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga tyger! Känner igen mig mycket...tänk om det jag syr inte blir bra, då har jag förstört tyget. Därför får vissa av tygerna ligga länge innan jag vågar sätta saxen i dem :)

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga tyger!! Jag försöker att inte vara så nostalgisk över mina tyger - jag hittar ju hela tiden nya att köpa. Men det är SVÅRT, särskilt när man bara har en liten bit...

  SvaraRadera
 3. Jag vet precis vad du menar!
  Jag är helt hopplös just med detta. Så mycket tyf som jag har och ändå kan jag få sån ångest över att använda många av dem, särskillt om jag ska sy något till mig själv. Knäppare än knäppast egentligen ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag har också 1:an, 2:an och 5:an. Vilken lycka att även äga de andra :) De har verkligen superfina tyger. Kikar på deras sida emellanåt. Man vet ju aldrig om de trycker upp något nygammalt tyg igen.

  SvaraRadera